📫Ξεκινάμε την νέα χρονιά με το νέο τεύχος του αγαπημένου Aloe Life!

Μπες με το email σου και διάβασε δωρεάν το περιοδικό Aloe Life.

Το περιεχόμενο του τεύχους με μια ματιά:

😃Ευεξία

Βελτιώστε την ευελιξία σας με τη γιόγκα

Η ευελιξία είναι βασικό συστατικό της καλής φυσικής κατάστασης. Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα θα διατηρήσετε και θα βελτιώσετε την ευελιξία σας, αυξάνοντας τη δύναμη του κορμού, ενώ θα αποκτήσετε καλύτερη ισορροπία και σταθερότητα.

Να είστε FIT το 2021

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που εστιάζουμε στο σώμα μας και στη διατροφή μας. Τα μέλη της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Forever, Peter Pressman και Roger Clemens, συζητούν τα πρώτα βήματα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καλή φυσική κατάσταση.

Φέρτε την ισορροπία στη διατροφή σας

Όλα ξεκινούν με το φαγητό που καταναλώνουμε καθημερινά, αλλά ακόμη και οι ισορροπημένες δίαιτες ενδέχεται να σας αφήσουν με διατροφικά κενά, τα οποία πρέπει να καλύψετε. Τα παραδείγματα που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να κοιτάξετε τα γεύματά σας λίγο πιο προσεκτικά και να εντοπίσετε τα διατροφικά κενά.

Ξεκινήστε δυναμικά

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους στόχους φυσικής κατάστασης με το C9.

Μπες με το email σου και διάβασε δωρεάν το περιοδικό Aloe Life.

😎Τρόπος Ζωής

Τι θα θέλατε να γίνετε;

Σας προκαλούμε να αναζητήσετε βαθιά μέσα σας τις φιλοδοξίες σας για τη νέα χρονιά. Είτε αναζητάτε να γίνετε δυνατότεροι, είτε να τρώτε πιο υγιεινά, είτε να κάνετε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας ζωή, θα βρείτε τέσσερις ιστορίες και τέσσερις λόγους για να εμπνευστείτε να είστε στα καλύτερά σας φέτος.

Αποσυνδεθείτε και χαλαρώστε

Δεν είναι δύσκολο αυτές τις μέρες να αισθανόμαστε εγκλωβισμένοι από τον ψηφιακό κόσμο, αλλά η αποσύνδεση μπορεί να είναι επωφελής σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ήρθε η ώρα να αποσυνδεθείτε από τον ψηφιακό κόσμο για να επιστρέψετε στον πραγματικό.

Διατροφή για δυνατό μυαλό

Πώς να νιώσει το μυαλό και η ψυχή σας στα καλύτερα τους φέτος

🧐Ανακαλύψτε

Επιμερίστε τους στόχους

Το μυστικό για την προσωπική σας αλλαγή είναι να θέτετε μικρούς, εφικτούς στόχους που θα σας φέρουν πιο κοντά στην αλλαγή που αναζητάτε στη ζωή σας.

Ροφημα της εποχής

Ένα υπέροχο ρόφημα που είναι πλούσιο σε υγιεινή πρωτεΐνη και αντιοξειδωτική δύναμη, θα λέγαμε ότι αξίζει το βάρος του σε χρυσό. Αυτό το απίστευτο ρόφημα έχει όλα όσα χρειάζεστε για να τροφοδοτήσετε τον ενεργό τρόπο ζωής σας, το Forever Bee Honey, μπανάνες και κουρκουμά.

Πώς να αλλάξετε τα πράγματα στην καριέρα σας και να παραμείνετε κινητοποιημενοι

Υπήρξε ποτέ μια από αυτές τις στιγμές στη ζωή σας όπου αναρωτιέστε εάν η πορεία της σταδιοδρομίας που ακολουθείτε είναι η κατάλληλη για εσάς; Δεν είστε μόνος.

Χτίστε το μέλλον σας με την Forever

Επιτύχετε τα επιχειρηματικά σας όνειρα φέτος ως Forever Business Owner.

Διαδώστε το παντού

Ανακαλύψτε τι μοιράζεται ο κόσμος για τη Forever Living.

Μπες με το email σου και διάβασε δωρεάν το περιοδικό Aloe Life.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *