Στο Aloe Club απολαμβάνουμε υγεία και ευεξία με προϊόντα αλόης βέρα. Διαλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει για να λάβετε το έντυπο στο email σας.

Οι επιλογές είναι:

  • Clean 9, Πακέτο Αποτοξίνωσης 9 ημερών (Προτεινόμενο για αρχή)
  • Fit 15, Πακέτο διατροφής και άθλησης 15 ημερών. Διατίθεται σε τρία επίπεδα, Beginner, Intermediate και Advanced
  • Vital 5, Πακέτο σωστής διατροφής 30 ημερών για να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά
2016-09-162016-09-16-22016-09-16-32016-09-16-1

ΤΟ FOREVER F.I.T. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ

Σας παρουσιάζουμε το νέο πρόγραμμα Forever F.I.T. το οποίο περιλαμβάνει 3 πακέτα, το Clean 9, το F15 και το Vital 5, και σας προσφέρει αυτό που ακριβώς χρειάζεστε για να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα.

Clean 9

Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα ξεκίνημα σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε με το πρόγραμμα Clean 9 και θέστε τις βάσεις. Έχει σχεδιασθεί για να αποβάλετε τις αποθηκευμένες τοξίνες από τον οργανισμό σας για να νιώθετε πιο ανάλαφροι και γεμάτοι ενέργεια. Σε 9 ημέρες θα ξεκινήσετε να νιώθετε πιο αδύνατοι και υγιείς με τη βοήθεια ενός χρονοδιαγράμματος για τη λήψη βιταμινών, υγιεινές εναλλακτικές γευμάτων και συνταγές ροφημάτων, όλα εύκολα να τα ακολουθήσετε!

F15

Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στο ταξίδι σας, τότε το F15 σας προσφέρει μια πιο προσωπικά προσανατολισμένη προσέγγιση για να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα. Σε τρία στάδια, Beginner – Intermediate – Advanced, ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης θα ανακαλύψετε τι χρειάζεται για να πετύχετε τους διατροφικούς σας στόχους.

Vital 5

Η ζωή σας μπορεί να γίνει αρκετά πολυάσχολη. Συχνά επιλέγοντας την «εύκολη ή βολική» λύση στο φαγητό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην λάβουμε σημαντικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία από το γεύμα μας. Το Vital5 θα σας βοηθήσει να παραμείνετε σε ένα υγιεινό μονοπάτι. Πέντε μοναδικά προϊόντα, που δρουν συνεργιστικά για να καλύψουν τα διατροφικά κενά και να σας παρέχουν θρεπτικά συστατικά-κλειδιά που χρειάζεται το σώμα σας για να δείχνει και να αισθάνεται καλύτερα.

Όλα τα πακέτα έχουν ως βάση σταθεροποιημένο χυμό αλόη βέρα. Η ιδανική αρχή γίνεται με την αποτοξίνωση του C9. Κάντε tick, συμπληρώστε το email σας και θα λάβετε τα αντίστοιχα έντυπα.