Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

…λίγα είναι αυτά που πραγματικά αξίζουν.
Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε το Forever F.I.T.

Αποτελείται από τρία δυναμικά πακέτα: Clean 9, F15 και V5.
To Forever F.I.T. σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ 9 ΗΜΕΡΩΝ

Όλα ξεκινούν με το CLEAN 9. Σχεδιασμένο να αποβάλει τις τοξίνες από τον οργανισμό, δίνοντάς σας περισσότερη ευεξία και ενέργεια! Ένα πρόγραμμα 9 ημερών που θα σας μεταφέρει σε ένα ταξίδι για τον πιο υγιή και αδύνατο εαυτό σας. Διαθέτει ένα πλήρη οδηγό με εύκολες οδηγίες διατροφής, υγιεινές προτάσεις γευμάτων και γευστικά ροφήματα που θα αποτελέσουν τη βάση της μεταμόρφωσής σας!

ΤΟ FOREVER F.I.T. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ

Σας παρουσιάζουμε το νέο πρόγραμμα Forever F.I.T. το οποίο περιλαμβάνει 3 πακέτα, το Clean 9, το F15 και το Vital 5, και σας προσφέρει αυτό που ακριβώς χρειάζεστε για να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα.

Clean 9 Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα ξεκίνημα σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε με το πρόγραμμα Clean 9 και θέστε τις βάσεις. Έχει σχεδιασθεί για να αποβάλετε τις αποθηκευμένες τοξίνες από τον οργανισμό σας για να νιώθετε πιο ανάλαφροι και γεμάτοι ενέργεια. Σε 9 ημέρες θα ξεκινήσετε να νιώθετε πιο αδύνατοι και υγιείς με τη βοήθεια ενός χρονοδιαγράμματος για τη λήψη βιταμινών, υγιεινές εναλλακτικές γευμάτων και συνταγές ροφημάτων, όλα εύκολα να τα ακολουθήσετε! Clean 9 στο επίσημο eshop Forever Living.

F15 Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στο ταξίδι σας, τότε το F15 σας προσφέρει μια πιο προσωπικά προσανατολισμένη προσέγγιση για να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα. Σε τρία στάδια, Beginner – Intermediate – Advanced, ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης θα ανακαλύψετε τι χρειάζεται για να πετύχετε τους διατροφικούς σας στόχους. F15 στο επίσημο eshop Forever Living.

Vital 5 Η ζωή σας μπορεί να γίνει αρκετά πολυάσχολη. Συχνά επιλέγοντας την «εύκολη ή βολική» λύση στο φαγητό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην λάβουμε σημαντικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία από το γεύμα μας. Το Vital5 θα σας βοηθήσει να παραμείνετε σε ένα υγιεινό μονοπάτι. Πέντε μοναδικά προϊόντα, που δρουν συνεργιστικά για να καλύψουν τα διατροφικά κενά και να σας παρέχουν θρεπτικά συστατικά-κλειδιά που χρειάζεται το σώμα σας για να δείχνει και να αισθάνεται καλύτερα. Vital 5 στο επίσημο eshop Forever Living.