Τι πιστοποιήσεις έχουν τα προϊόντα του Aloe Club;
Σχεδόν όλες, είναι η απάντηση! Διαβάστε εδώ γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα αλόης με σιγουριά.

Πιστοποιήσεις

H Forever Living ήταν η πρώτη εταιρεία που της επιτράπηκε να εμφανίζει τη σφραγίδα του Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης στα προϊόντα της.

Η Forever δεν έκανε ποτέ δοκιμές προϊόντων σε ζώα και προσυπογράφει τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από την People for Ethical Treatment of Animals.

Ο Ισλαμικός Σύλλογος της Καλιφόρνιας, απένειμε της σφραγίδα μετά από αυστηρές δοκιμές στα προϊόντα της Forever, τα οποία ικανοποιούν υψηλές προδιαγραφές.

Το Kosher Rating θεωρείται σύμβολο ασφάλειας και ποιότητας. Μόνο αγνά προϊόντα που πληρούν αυστηρές προδιαγραφές μπορούν να πάρουν την συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Ποια είναι η πολιτική επιστροφής προϊόντων;
Οι πελάτες λιανικής διατηρούν το δικαίωμα επιστροφής με 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών (με εξαίρεση τα μεταφορικά έξοδα). Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από τους Forever Business Owners θεωρούνται τελικές πωλήσεις και δεν γίνεται αντικατάσταση με άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ωστόσο, θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με ένα καινούργιο. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην Πολιτική της Εταιρείας.

Πιστοποιήσεις σε Αρχεία


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *