Συνολική υποστήριξη για τα μάτια στην ψηφιακή εποχή
• Υποστηρίζει την καλή όραση
• Μειώνει την επίδραση του μπλε φωτός από τις ψηφιακές συσκευές
• Ενισχύει την ταχύτητα απόκρισης του ματιού
• Παρέχει και τα τρία καροτενοειδή που είναι απαραίτητα για την καλή υγεία των ματιών.

Αγορά από Ελλάδα

Αγορά από Κύπρο

Στην σημερινή ψηφιακή εποχή, τα μάτια μας καταπονούνται πιο πολύ από ποτέ. Στηριζόμαστε σε αυτά για να φιλτράρουν τις ακτινοβολίες UV και την ρύπανση, επίσης τα μάτια μας εκτίθενται διαρκώς στο τεχνητό μπλε φως που εκπέμπουν οι φορητές συσκευές, οι υπολογιστές και οι τηλεοράσεις κάθε μέρα. Το να προσέχουμε τα μάτια μας είναι πιο σημαντικό από ποτέ καθώς χρειάζονται προστασία από τις φθορές του χρόνου και την καταπόνηση. Ενώ η κατάλληλη διατροφή είναι η πρώτη γραμμή άμυνας, δυστυχώς πολλές τροφές δεν περιλαμβάνουν τα συνιστώμενα επίπεδα θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών για την καλή υγεία των ματιών.

Σας παρουσιάζουμε το Forever iVision™, ένα πρωτοποριακό διατροφικό συμπλήρωμα που σχεδιάσθηκε ώστε η φροντίδα και η προστασία των ματιών να είναι ευκολότερη από ποτέ. Αυτή η σύνθεση είναι πλούσια σε βιταμίνες, ισχυρά αντιοξειδωτικά, βότανα και επιστημονικώς προηγμένα συστατικά τα οποία ενισχύουν τα μάτια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Το Forever iVision™ περιλαμβάνει εκχύλισμα από μύρτιλλο, βιταμίνες C και Ε που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και βήτα-καροτίνη από βιταμίνη Α, ένα θρεπτικό συστατικό που προέρχεται από τα καρότα και άλλες τροφές που προάγουν την λειτουργία της όρασης. H Forever ενίσχυσε την δύναμη της βήτα καροτίνης συνδυάζοντάς την με τον ψευδάργυρο, για την διατήρηση της καλής λειτουργίας της οράσεως αλλά και τον μεταβολισμό της βιταμίνης Α, που μπορεί να βοηθήσει στην βιοδιαθεσιμότητα.

To συστατικό που καθιστά το iVision™ το μέλλον των διατροφικών συμπληρωμάτων των ματιών είναι το κλινικά μελετημένο Lutemax® 2020. Αυτό το ισχυρό συστατικό ανεβάζει σε άλλο επίπεδο την προστασία των ματιών αφού μειώνει την αντανάκλαση του μπλε φωτός από τις ψηφιακές συσκευές και από άλλες τεχνητές πηγές φωτός όπως είναι οι οθόνες LED και οι λάμπες φθορίου. Το Lutemax® 2020 παρέχει επίσης προηγμένη στήριξη για τον αμφιβληστροειδή και το εσωτερικό του ματιού, ειδικά την κηλίδα, η οποία παρέχει την καθαρότερη, και την πιο ξεχωριστή εικόνα καθώς διαχειρίζεται τον τρόπο που τα μάτια επεξεργάζονται τα χρώματα.
Η λουτεΐνη είναι ένα θρεπτικό συστατικό που χρησιμοποιείται στα διατροφικά συμπληρώματα για τα μάτια. Ωστόσο, ο σύγχρονος ψηφιακός τρόπος ζωής απαιτεί κάτι παραπάνω από την λουτεΐνη. Έτσι το Forever iVision με Lutemax® 2020 περιλαμβάνει όλα τα καροτενοειδή της χρωστικής της κηλίδας: λουτεΐνη, RR ζεαξανθίνη, και μέσο-ζεαξανθίνη
Το Forever iVision™ είναι το ιδανικό καθημερινό συμπλήρωμα για νέους αλλά και για μεγαλύτερους για την καλή υγεία των ματιών. Όλοι μπορούν να ωφεληθούν από τα ισχυρά συστατικά που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την προηγμένη σύνθεση.

Με τα προηγμένα συστατικά που σας προσφέρει το iVision™, το Lutemax® 2020, θα μπορέσετε να διαπιστώσετε ξεκάθαρα γιατί αυτό είναι το ιδανικό συμπλήρωμα της ψηφιακής εποχής.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Λαμβάνετε δυο μαλακές κάψουλες καθημερινά ως
διατροφικό συμπλήρωμα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Kosher, Halal

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν πατήστε το αρχείο PDF.

Αγορά από Ελλάδα

Αγορά από Κύπρο

Συχνές Ερωτήσεις Forever iVision

Τι είναι το Lutemax® 2020;

Το επιστημονικά μελετημένο, παγκοσμίως αναγνωρισμένο Lutemax 2020® παράγεται φυσικά από εκχύλισμα κατιφέ που μας προσφέρει τα τρία αροτενοειδή της ωχράς κηλίδας – λουτεϊνη και και τα αυξημένα επίπεδα και των δύο ισομερών ζεαξανθίνης (RR- και RS [meso] -ζεαξανθίνη) – με την ίδια αναλογία 5: 1 όπως βρέθηκαν φυσικά σε διατροφές. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός της λουτεΐνης με ισομερή ζεαξανθίνη καθιστά το Lutemax 2020 έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο για να ενισχύσετε την υγεία των ματιών σας. Tα τρία καροτενοειδή που περιέχονται στο Lutemax ® 2020 και τα πρόσθετα θρεπτικα΄συστατικά που δομούν το Forever iVision™ βοηθούν τα μάτια να αντιμετωπίσουν το οξειδωτικό στρες, το μπλε φως και την απόθεση των σωστών θρεπτικών ουσιών στην ωχρά κηλίδα.

Έρευνες συνιστούν οτι τα συμπληρώματα με τα κατάλληλα θρεπτικά για τα μάτια βοηθούν κατά των επιπτώσεων απο τις ελεύθερες ρίζες και στη στήριξη της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας λόγω ηλικίας.

Τι είναι το μπλε φως;


Στην σύγχρονη τεχνολογία όπως στους υπολογιστές, στα smart phones, στα tablets και η τηλεόραση όλα παράγουν το μπλε φώς. Το μπλε φως είναι ένα ορατό φως υψηλής ενέργειας που βρίσκεται ακριβώς πέρα από το υπεριώδες φως. Από την ασφαλή πλευρά του φάσματος είναι το φως χαμηλότερης ενέργειας όπως το κόκκινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί. Κάποτε η πλειονότητα της έκθεσης στο μπλε φως προερχόταν από φυσικές πηγές, και κατά τη δύση του ηλίου τα μάτια μας ξεκουράζονταν από το μπλε φως. Σήμερα, το μπλε φως προέρχεται από πολλές πηγές που εκθέτουμε τον εαυτό μας για αρκετή ώρα ακόμα και μετά την δύση του ηλίου. Από τη στιγμή που ξυπνάμε το πρωί μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας για να κοιμηθούμε, τα μάτια μας εκτίθενται σε αυτό το φως υψηλής ενέργειας. Ενώ το υπεριώδες φως απορροφάται σχεδόν πλήρως στα εξωτερικά στρώματα του οφθαλμού, το μπλε φως διεισδύει βαθιά και έχει αποδειχθεί ότι δυνητικά έχει επιβλαβή επίδραση στις δομές του αμφιβληστροειδούς μέσω φωτο-οξειδωτικών αντιδράσεων. Μερικοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μπορεί να οδηγήσει σε βραχυπρόθεσμη καταπόνηση του ματιού, με δυσκολίες στην εστίαση και πιθανώς σε μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στις δομές του αμφιβληστροειδούς.

Ποια είναι τα βασικά συστατικά του Forever iVision™;

Βασικά συστατικά του Forever iVision ™ είναι το Lutemax® 2020, εκχύλισμα μύρτιλου, ψευδάργυρο, βκαροτένιο και βιταμίνες C και E. To βήτα καροτένιο, μια φυσική μορφή βιταμίνης Α, οι βιταμίνες C και Ε είναι
ένας συνεργιστικός συνδυασμός βιταμινών που μπορεί επίσης να βοηθήσουν ενάντια στις επιδράσεις των ελεύθερων ριζών και να συμβάλλουν στην προστασία του οφθαλμού.

Ποια είναι τα οφέλη του Forever iVision™;

Το Forever iVision™ενισχύει την υγιή όραση στηρίζοντας τα μάτια σας να αντιμετωπίσουν και να μειώνουν την επίδραση των επιπτώσεων του μπλε φωτός από τις ψηφιακές συσκευές, να ενισχύουν τον χρόνο αποκατάστασης από την ανάκλαση του φωτός, να υποστηρίζουν την ταχύτητα του ματιού, να βοηθούν στην αναπλήρωση της ωχράς κηλίδας και βοηθά στη διατήρηση της συνολικής υγείας των ματιών.


Απο τί δημιουργείται το μπλέ χρώμα στις μαλακές κάψουλες του Forever iVision™;

Ο χρωματισμός της ζελατίνης προέρχεται από φυσικό μαύρο χυμό καρότου και οξείδιο ψευδαργύρου.

Απο τί παράγεται η ζελατίνη της μαλακής κάψουλας Forever iVision™;

H ζελατίνη προέρχεται από ψάρια.

Ποιοί πρέπει να λαμβάνουν το Forever iVision™;

Μερικοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η αυξημένη έκθεση στο μπλε φως μπορεί να οδηγήσει σε βραχυπρόθεσμη καταπόνηση του ματιού, σε δυσκολίες εστίασης και σε ενδεχόμενη μακροπρόθεσμη επίδραση στις δομές του αμφιβληστροειδούς. Οι ενήλικες περνούν κατά μέσο όρο 11 ώρες την ημέρα, έκθεσης σε μπλε φως, ενώ οι έφηβοι περνούν έως και εννέα ώρες την ημέρα μπροστά στις οθόνες, και τα παιδιά μεταξύ 8-12 ετών εκτίθενται έξι ώρες κάθε μέρα.
Τα συμπληρώματα για τα μάτια θεωρούνταν ιδανικά για τους μεγαλύτερους αλλά με την τόση έκθεση στη σύγχρονη τεχνολογία, οι μελέτες δείχνουν τα οφέλη της λήψης συμπληρώματος ματιών με καροτενοειδή σε νεαρή ηλικία για να στηρίξουν την υγεία και τη μακροζωία τους. Ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από τα ισχυρά συστατικά που περιέχονται σε αυτή την προηγμένη σύνθεση.


Πώς να λαμβάνω το Forever iVision™?

Λαμβάνετε δύο μαλακές κάψουλες του Forever iVision™ καθημερινά για να ενισχύσετε την υγιή όραση.

Αγορά από Ελλάδα

Αγορά από Κύπρο


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *