Τα μιμίδια (memes) ως όπλο για να βρούμε πελάτες. Τα memes έχουν μεγάλη δύναμη ως προπαγανδιστικό όπλο, χρησιμοποιούνται ακόμα και από την MSB (πρώην KGB). Εμείς δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε για κακό, αλλά αν γνωρίζει κανείς την χρήση τους μπορεί να δει μεγάλα αποτελέσματα.

Με την δικαιολογία του χιούμορ και εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη του καθενός για ταύτιση με τον διπλανό του, αγγίζουμε και θίγουμε κάποια συγκεκριμένα θέματα. Αντί να ποστάρουμε στην τύχη ότι μας αρέσει, ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο να σκεφτούμε συγκεκριμένα μηνύματα. Οι κατηγορίες που μας ενδιαφέρουν στη Φορεβερ είναι αδυνάτισμα, όνειρα για ταξίδια, για αυτοκίνητα, δυσαρέσκεια με το επάγγελμα αυτή τη στιγμή, οικονομική ανεξαρτησία. Αν διαλέξουμε memes που θίγουν αυτές τις κατηγορίες θα προσεγγίσουμε δωρεάν αυτά τα άτομα που έχουν τους συγκεκριμένους προβληματισμούς.

Ξαναλέω, αδυνάτισμα. Έχουμε προϊόντα ελέγχου βάρους. #Fitness#beachbody#weightlossjourney

Ταξίδια. Έχουμε κίνητρα και εξωτικές τοποθεσίες. #travel#bucketlist

Αυτοκίνητο. Έχουμε κίνητρο αυτοκινήτου. #newcar#dreamcar

Καριέρα. Έχουμε το καλύτερο πρόγραμμα ανταμοιβών. #careergoals#careertips

Οικονομική ανεξαρτησία. Έχουμε ευέλικτο ωράριο, #laptoplifestyle#entrepreneurlife#businesswoman

Όταν κάποιος αντιδράσει σε αυτά τα memes που θα πασπαλίζετε στα social media σας, να τους σημειώνετε και να τους στέλνετε μήνυμα. Πόσο μάλλον αν σχολιάσουν ή το μοιράσουν. Στείλτε μήνυμα να τους ευχαριστήσετε που μοίρασαν το ποστ σας, ξεκινήστε κουβέντα.

Μέσα από το χιούμορ θα ξέρετε τι τους προβληματίζει, ακόμα και χωρίς να το έχουν συνειδητοποιήσει οι ίδιοι.

Όσοι από εσάς κατανοήσετε πόσο στοχευμένα μπορεί να γίνουν τα μιμίδια, θα δείτε δραματική ανάπτυξη στην Forever επιχείρησή σας.

Μπες και εσύ στην ομάδα μου εδώ:
Από Ελλάδα
https://fbo.gr/gr/ref/300000010974
Από Κύπρο
https://fbo.gr/cy/ref/300000010974
Από εξωτερικό
https://300000010974.fbo.foreverliving.com

Πάρε το πακέτο Body Balancing System DX4 που βλέπεις στο βίντεο εδώ https://aloeclub.fbo.gr/el/catalog/product/224/?state=gr


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *