Το Minion Pack είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο πακέτο για να γνωρίσετε δειγματοληπτικά τα καλύτερα προϊόντα με αλόη βέρα.

Περιέχει:

Το Minion Pack αποτελείται από 10 αγαπημένα προϊόντα.

  • Ιδανικό πακέτο δειγματισμού αφού περιέχει τα best sellers προϊόντα Προσωπικής Φροντίδας και τον αγαπημένο χυμό Aloe Vera Gel που χαρίζει Υγεία και Ευεξία!
  • Ένα εκπληκτικό πακέτο για να συστήσετε τη Forever και την ποιότητα των προϊόντων της.
  • Σας δίνει τη δυνατότητα να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας και την οικογένειά σας καθώς είναι επιλεγμένα για χρήση από όλη την οικογένεια.
  • Τα προϊόντα που περιλαμβάνει το Minion Pack είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά μας.
  • Κατάλληλο για να το έχετε παντού και πάντα μαζί μαζί σας για να μπορείτε να κάνετε μία πρώτη παρουσίαση σε κάποιον πιθανό συνεργάτη.
  • Περιλαμβάνει Δωρεάν 10 Καταλόγους Προϊόντων και 5 Τιμοκαταλόγους.

Το Nέο Minion Pack περιλαμβάνει τα εξής 10 δημοφιλή Forever προϊόντα – : Forever Bright® Toothgel, Aloe Hand & Face Soap, Aloe Propolis Creme, Aloe Vera Gelly, Forever Active Boost, Aloe Ever-Shield®, Forever Aloe Lips®, Avocado Face & Body Soap, Tripack Aloe mini 330ml™

Αγορά του Minion Pack από το Eshop μας με δώρο 3 μικρούς χυμούς συνολικής αξίας 33 ευρώ:

Επίσης, μόνο για τον Απρίλη, αν παραγγείλετε μέσω του eshop θα πάρετε επιπλέον δώρο ένα αντισηπτικό με αλόη βέρα. Έχει τέλειο άρωμα και δεν ξεραίνει το δέρμα.

Η αγορά σας από το eshop σας δίνει επιπλέον δώρο αξίας 14,46 ευρώ. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Categories: Web Offers

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *